Workshop HypnoBirthing

Ben je nieuwsgierig of een cursus HypnoBirthing iets voor jullie is? Kom dan naar de HypnoBirthing workshop. In een ontspannen, huiselijke sfeer leren jullie wat HypnoBirthing is en gaan jullie ervaren hoe en waarom dit jullie gaat helpen bij jullie geboortereis.

Zwangerschap en geboorte vormen een hele reis. Ik (Mirjam, moeder van drie kinderen en gekwalificeerd HypnoBirthing® docente) begeleid ouders graag bij hun eigen geboortereis. Om zonder angst, ontspannen en met vertrouwen deze reis te kunnen maken, hoe deze reis ook zal verlopen.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Aansluitend aan de workshop wordt er een heerlijke, gezonde lunch door mijn man (Michiel, ervaren HypnoBirthing papa met een passie voor mooie, gezonde producten) geserveerd voor wie wil. Tijdens de lunch mogen er uiteraard vragen worden gesteld en ervaringen worden uitgewisseld.

Ook is er, na de lunch, de mogelijkheid om een echt bevalbad te bekijken. Te oefenen met het opzetten hiervan en om er even in te zitten, om te ervaren hoe dat voelt. Dus denk je erover om in bad te bevallen, of zou je hier meer over willen weten, schrijf je in voor de workshop. We vertellen je er graag meer over.

We zien je graag bij een van onze workshops!

Meld je hier aan voor de workshop op 4 juli 2020