Wanneer, waar en wat het kost het?

Avondcursus:

19:15 uur: inloop met koffie/thee en wat lekkers

19:30 uur: start cursus

22:00 uur: einde cursusavond

Ochtendcursus:

10:30 uur: inloop met kofie/thee en wat lekkers

10:45 uur: start cursus

13:15 uur: einde cursusochtend

Locatie:

Blokwetering 1, Culemborg. Parkeren is gratis.

Julie investering:

Dit cadeau aan jezelf en jullie kindje kost €299,- voor de hele cursus, dit is inclusief deelname van de geboortepartner(s) (maximaal twee); het boek HypnoBirthing® door Marie F Mongan (nu ook in het Nederlands, exclusief verkrijgbaar tijdens de cursus); audio materiaal, en een map met hand-outs om thuis mee te oefenen. Ook wordt er elk cursusmoment gezorgd voor een aantal heerlijke versnaperingen en is er onbeperkt koffie/thee en limonade beschikbaar.

Iedere cursist krijgt het boek; een map met hand-outs en de originele audiofiles.

De oefenmaterialen op de foto ontvang je tijdens de eerste les.

We willen niet dat de financiën een beperking zijn. Als dit voor jou/jullie het geval is dan horen we graag van je via het contactformulier. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) een HypnoBirthing® cursus vanuit de aanvullende verzekering. Je kunt zelf bij je zorgverzekeraar controleren of dit voor jou het geval is. Let wel op: HypnoBirthing® docenten zijn geen zorgverlener en wij hebben daarom geen AGB-code.

Vijf bijeenkomsten

Af en toe wordt ons de vraag gesteld of 5 bijeenkomsten echt nodig zijn. Het antwoord is: ja. Wil je jezelf de HypnoBirthing-technieken eigen maken, dan kost dit nou eenmaal wat tijd. We begrijpen uiteraard dat vijf avonden of ochtenden voor sommige mensen een relatief grote tijdsinvestering is, maar je zult merken dat dit het dubbel en dwars waard is. De technieken zijn niet moeilijk en iedereen kan ze leren, maar het heeft wel tijd nodig en conditionering.
Dit programma zit zo goed in elkaar dat iedere sessie naadloos voortbouwt op de vorige.

Een hele cursus lijkt misschien prijzig maar is dat niet als je het terug rekent naar het aantal uren dat we onze persoonlijke aandacht aan jullie geven, ook straks na de geboorte als jullie met eventuele vragen of onzekerheden zitten.
We kunnen jullie verzekeren: een geboorte waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken is beslist onbetaalbaar!
We hopen jullie dus te kunnen verwelkomen op een van onze cursussen.

Ben je al (te) ver in je zwangerschap om nog vijf bijeenkomsten te kunnen volgen? We bieden sinds kort wel de mogelijkheid om een 1-daagse geboorte-cursus te volgen. Dit is geen HypnoBirthing cursus, maar hierin worden wel enkele elementen toegelicht en gebruikt uit de cursus. Kijk hier voor meer informatie over de 1-daagse geboorte-cursus.

Vijf avonden/ochtenden oppas regelen voor eventuele andere kinderen, lastig?

Het is heel begrijpelijk dat dit een uitdaging kan zijn, we denken daarom graag met je mee! In overleg is het mogelijk om je kindje(s) mee te nemen, we regelen in dat geval oppas en wat te doen voor de kinderen. Een andere mogelijkheid is dat we een aantal cursusavonden bij jullie thuis houden, zodat er niet vijf weken achter elkaar oppas voor de kinderen hoeft te zijn. Laat het ons weten via het  contactformulier dan bespreken we de mogelijkheden.

Hoe en wanneer aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Je kunt op ieder moment in je zwangerschap deelnemen aan de cursus, idealiter start je tussen de 20e en 32e week van je zwangerschap. Heb je vragen voor je je in wilt schrijven? Mail ons dan via het contactformulier.

Lees hier meer over ons privacybeleid.